Akustikabflat5's Blog
Just another WordPress.com weblog

Bersama papa Rock Ramli Sarip

Ini saja satu-satunya video yang dapat kami rakam pada malam itu

papa rockProgram bersama Papa Rock bagi mengutip dana untuk tabung Palestine di Dataran Gambut

.30 Januari 2009

sinopsis =

Program ini sebenarnya tidak dirancang sebegini rupa kerana Papa Rock kebetulan berada di Kuantan bersama rakan artis bagi satu program keesokannya….dan secara kebetulan juga kami melancarkan Program Seni untuk Gaza yang mana program itu adalah bertujuan bagi mendapatkan dana atau sumbangan untuk rakyat Palestin di Gaza…Alhamdulillah, Allah pertemukan kami untuk satu  program amal yang kami termampu…dan semua sumbangan diserahkan kepada rakan dari  Yayasan Pahang untuk disalurkan terus kepada Mercy Malaysia…

Terima kasih buat semua yang terlibat terutama suku sakat  Ex-SAS…gambar dari kamera Sdr.Khairul DIC (tQ!)

**TERIMA KASIH PAPA ROCK RAMLI SARIP…KAMI SAYANG KAMU!!**

4 Respons to “Bersama papa Rock Ramli Sarip”

  1. aku tabik ape yang korang buat…. aku x pernah jumpe jamm session yg macam gini… aku pun tak sangka papa rock bleh lepak kat DG. cayalah…..!!!!!!!!!

    • ThanX bro…kami pun tak sangkakami mampu buat tapi mesej papa rock “buat sesuatu biar ikhlasdan tulus dari hati”..insya Allah dengan sokongan kalian kami akan teruskan perjuangan…

      • nice job ajak…moga Allah permudahkan jalan seni yang korang usahakan…moga korang terus berjaya dan dikenali ramai…

      • InsyaAllah….Moga Allah dan semua membantu…terima kasih


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: